18. svibnja 2009.

FBI rukavice - Sweet Sensation

FBI rukavice je mjesečna igra koju je pokrenula Mamajac sa bloga Cooks and bakes, a zadatak igre je istražiti izabrani blog, odabrati jelo, napraviti ga, te prezentirati putem fotografije i putem osobnih zapažanja i dojmova. U mjesecu svibnju istražujemo zaista prekrasan Monikin blog - Sweet sensation na koji po nekoliko puta svraćam jer mi je jednostavno gušt gledati fotografije i Monikine recepte. Do sad sam isprobala 2 njena recepta, a iskreno se nadam da ću još nešto stići spremiti do kraja mjeseca.

Prvi recept je bio Cinnamon Truffles, kuglice su nestale iz kutijice isti dan i svi su bili oduševljeni. Izmjene koje sam napravila su minimalne, uvaljala sam ih u gorki kakao u prahu umjesto čokolade u prahu, i koristila čokoladu sa uljem naranče od Alnature. Izuzetno ukusno i extra-čokoholičarski. :D

Sljedeći recept koji sam isprobala je preukusna pureća rolada s pancetom i rikulom. Nisam imala u tom trenutku pancete, pa sam je izostavila u receptu, i punila parmezanom i rikulom. Sve u svemu ručak za 10. :)

Broj komentara: 7:

Sweet Corner kaže...

predivne slikice i izvedbe! truffles su predivni!

Dunja kaže...

uf uf, curi mi slina =)

JA U KUHINJI... kaže...

joj kako sve lepo izgleda... cokoladne kuglice su posebno izazovne...mmm...

Nada kaže...

Predivno izgleda...

Вера kaže...

Sve je predivno!

Vali kaže...

Divno! Pureću roladu sam i ja radila i stvarno je sjajna i jako sočna.

Nevena Buljan kaže...

Hvala vam cure!!! :))